By Sector >
By BRAND >
By Activity >
No Filter >
 
06/11/2018 #billboard

Gruyère AOP gaat met Lielens van generatie op generatie!!

De Zwitserse kazen zijn reeds 3 jaar trouwe klant bij Lielens en lanceren nu een nieuwe grootste campagne voor één van hun topproducten, met name de Gruyère AOP.

Er is wellicht geen kaas bekender in de wereld dan de Gruyère. Een erkenning die bekroond werd met de beschermde oorsprongsbenaming (AOP, Appellation d’Origine Protégée) dat waarborgt dat de kwaliteitsproducten in het gebied van oorsprong geproduceerd, verwerkt en veredeld zijn. In de overvloedige groene valleien van het kanton Freiburg ligt een stadje dat meer smaak dan beelden oproept: Gruyères. Hier maakt men sinds 1115, nog steeds met een ongewijzigd recept, deze beroemde kaas met zijn fijne en geheel eigen aroma.

En het is net deze traditie die de campagnebeelden oproepen: in een wereld waar alles verandert, blijft er 1 vaste waarde en dat is het kwaliteitsvolle en unieke van de Gruyère AOP. De beelden tonende zoon van de vader kaasboer. De beelden zijn voor het eerst te zien op een aantal More O'Ferrall’s  in de week van 5 november.

 
SEE MORE

Client: Switzerland Cheese Marketing, Vincent Bresmal, Jenna Vanslambrouck
Agency: Lielens
Creative Director: Frederic Pousset
Art Director: Frédéric Pousset / Yves Compère
Copywriter : Frédéric Pousset
Photography/ Retouching: Tom Swaelens
Accounts: Deborah Vandenkerckhof, Sandra Wille
Netdocument: Elodie Latorrata

 

CLOSE